Om oss och vår affärsidé

Jag har en häst, en "klassisk 155:a", trodde jag. Täcken i storlek 155 införskaffades och fraktades med stor lycka från hästaffären till stallet. In med hästen, av med gamla täcket borsta rent och prova nya, bara för att konstatera att det här täcket tydligen inte alls var något "klassiskt" 155-täcke. Total besvikelse! Tillbaka till affären, byta storlek, hem igen, passade bättre på längden, men nej, det är nog fel modell! Tillbaka till affären, byta modell, hem igen, prova and so on. Vi har nog alla "Been there done that!"

Jag kände mig uppriktigt trött på att flänga fram och tillbaka till hästaffären med utrustning som visar sig inte passa av en eller annan anledning. Detta flängande tillsammans med en viss, läs stor, förkärlek för hästtäcken gjorde att jag fick en idé:

"Jag vill flytta hem butiken till stallet!"

Så nu är den här, den mobila täckesbutiken, HÄSTTÄCKET

Vi erbjuder unik service till din häst och dig som hästägare! Vi kommer hem till dig med bilen fylld av täcken, schabrak, benskydd & grimmor så du kan känna, klämma och prova direkt hemma i stallet! Varje besök är unikt, bilen är fylld med det du önskar och prisvärda erbjudanden för just dig och dina stallkamrater!