ÖVRIGT

CATAGO VÄSKOR

 SCHABRAKVÄSKA Praktisk, säker och stilfull förvaring med plats för 4 schabrak och mjukt foder för optimalt skydd. Framställd i slitstark 800D nylon med YKK-dragkedja.

300:-

HÄSTPASSMAPP

För praktisk och säker förvaring av hästens papper. Framställd i slitstark 800D nylon med YKK-dragkedja. Mappen har praktiska innerfickor, vilka gör organiseringen lekande enkel.

110:-

HJÄLMVÄSKA

För elegant och skyddande förvaring. Många genomtänkta detaljer, bland annat en praktisk liten spegel invändigt i väskans lock. Framställd i slitstark 800D nylon med YKK-dragkedja.

180:-

TRÄNSVÄSKA

  Mjukt foder för bästa möjliga skydd samt plats för upp till 3 träns. Framställd i praktisk 800D nylon med YKK-dragkedja och praktisk kardborredetalj för invändig upphängning.

250:-

RESEGARDEROB

ger dig en praktisk och elegant förvaring av ridjackan eller kjolen vid tävlingar. Viks på mitten och försluts med en tryckknapp för enkel transport. Tillverkad i slitstark 800D-nylon med YKK-dragkedja.

180:-

BOXGARDIN
120x190cm
500:-

STÖVELVÄSKA
CATAGO stövelväska uppdelad i 2  separata fack för vardera stövel. Praktiska fickor för förvaring av sporrar och putsmedel.
350:-

ÖVRIGT

HÄSTGODIS
500gr
Olika smaker
25:-

H2GO
WATER CARRIER

Praktiskt hjälpmedel för vattenpåfyllnad. Antiglid-nät ingår
180:-

NYCKELRING

Flätat läderband
75:-

GRAMANTYGEL
Lädergraman i mjukt oljat läder.
Dubbla sadelgjordsfästen
Strl. full
540:-

SHIRES BALL FEEDER
Denna boll kan fyllas med morötter, pellets eller andra hästkrarameller till hästen som kanske står i sjukhage eller till hästen som behöver aktiveras av andra anledningar.
Färgerna rosa och orange finns på lager
260:-

HANDY HANGER
Multihängare till stallet
Orange
140:-

STUBBS 5 ARM NUMNAH HANGER BLACK
Ordning och reda på schabraken i sadelkammaren.
Häng direkt på väggen eller på en krok.
 350:-